Mohon untuk tidak mengupload file materi perkuliahan yang berbentuk pdf, ppt, doc, xls ke Blog Staff UMY -- Silahkan upload file-file tersebut ke E-Learning Andy eko wibowo

secara sederhana aku akan mengatakan “klo aku kurang kerjaan nulis di blog ini, pasti aku lagi susah…atau klo g lagi kepepet”…hoho…
Arep curhat ro sopo nyobo saiki…kabeh wes ngerti kondisiku, tapi ra ngubah suasana atiku.
Nyesek!!!Opo ono yo? tansah ngelingi awak ku dewe…pancen aku salah!! cukup buat ku ngakoni ngonokuwi, tapi ono sing ilang ning awakku…sawijininge dino tak enten – enteni, ning semangat sing koyo biyen ra metu – metu, g ono ki mimpi – mimpi optimisme koyo biyen. Huff…susah, susah tenan!!!roso percoyo diri kuwi ilang cah ayu!!! kang mas mu njaluk ngapuro ro kowe, kowe sing tansah nyanding awak ku , tekan seprene durung iso mbangkitke semangatku go berjuang maneh, go bangkit maneh, go mbanggake kowe koyo wingi sak durunge iku kelakon. Opo meneh, ujug – ujug wingi aku kaget, mergo kahanan sing marai aku drop meneh…rak yo mesti kowe ngerti nduk!!
Susah – susah, piye le arep dadi wong gede, yen ngene ki terus carane, piye le arep dadi wong sing iso nadahi rekasane wong liyo, nek aku durung iso tangi seko masa lalu. Saiki tansah nunggu utowo goleki semangatku, aku durung ngerti. saiki isone ming meneng, tansah ngenteni kahanan , mugo = mugo ono sing ngrubah kahanan iki…mugo – mugo aku iso percoyo diri meneh lan di percoyo meneh karo wong liyo. aku ijeh wegah melu – melu interaksi karo uwong, terutama wong kampus…g duwe rai aku, tumrap aku salah, tapi pancen aku yo ora terimo nek kedadeanne dadi ra dipercoyo koyo ngene…eneg, eneg aku…aku pengen misuh – misuh marang wong kuwi, tapi luweh tuwo. aku ngroso diremehke., aku ngroso di kucilke, aku ngroso diisen – isen, durung tau aku ngalami koyo ngene ki. dendam aku karo kejadian wingi kae…mugo – mugo aku ora kualat duh gusti Allah…iki pancen mung kudu ilang mergo atiku sing elek iki ora sepiro o. golek no dalan supados aku iso ucul seko godo iku…amin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.


*